Persbericht 1

‘HERS EN GEENS DUR DIESSEN’ deel 29 komt eraan!

 

Op zondag 14 november wordt deel 29 van ‘Hers en geens dur Diessen’ officieel gepresenteerd in Hercules, Rijtseweg 1, Diessen. Ontvangst vanaf 13.00 uur, aanvang programma 13.15 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis! Onze voormalige dorpsgenoot Ron van den Hout, bisschop van Groningen-Leeuwarden, zal onze eregast zijn. In een interview met Jan Smulders in deel 29 vertelt hij openhartig over zijn jeugd in Diessen en zijn keuze voor een leven in dienst van God.

Troubadour Hein Augustijn, met wortels in het Baarschotse Moleneind, zal de bijeenkomst muzikaal opluisteren, waarna het eerste exemplaar zal worden aangeboden.

 

De redactie (bestaande uit Ad van Doormaal, Wil Vennix en Ad van Korven) is er ook dit jaar weer in geslaagd om een zeer afwisselend boekje samen te stellen. De lezer wordt wederom meegenomen op een verrassende ontdekkingstocht ‘hers en geens’ door onze dorpen:

 

Deze verhalen worden royaal geïllustreerd met fraaie foto’s. Het boek kost slechts € 8,50 en voor diezelfde prijs zijn ook de vorige delen nog verkrijgbaar. Wie meerdere exemplaren koopt, krijgt korting. Het boek is nu al te bestellen/reserveren via de webshop op www.erfgoeddiessen.nl en vanaf 15 november ook te koop bij Puur Plasmans en kantoorboekhandel Swaanen.