FOTORUBRIEK nr. 667
Kerstmis 1971. TweeŽndertig jaar geleden maakte Gust de Vries deze foto in de vroegere gymzaal van Hercules. Hier werden in het weekend de missen gedaan, omdat de kerk vanwege de restauratie gesloten was. Op 26 december 1971, Tweede Kerstdag was er een Jongerenmis. Van het orkest maakte Gust deze foto. Van links naar rechts zien we Gerard van Limpt uit Bladel; achter hem is een lid van het Jongerenkoor half zichtbaar, misschien is het Ad de laat; vervolgens gitarist Kees Geerts, organist Frans Heuvelmans, drummer Christ Vingerhoets en gitarist Frans van den Heuvel. (Foto Gust de Vries, nr. 245-28).

Orkest bij Jongerenmis op Tweede Kerstdag 1971 in Hercules