FOTORUBRIEK 487
Drieëndertig jaar bestaat carnavalsvereniging De Stopnaolden dit jaar. Vanaf 1963 bestaat dus het georganiseerde carnaval in Diessen. Voor die tijd werd er in Diessen echter ook al volop carnaval gevierd. De meeste carnavalsvierders trokken naar de twee cafés met een zaal, De Eikelaar (Frans van Hoof) en Neriandi (Nol Verhoeven, nu 't Tunneke) waar een orkest zat. Onderstaande foto uit 1960 werd door Gust de Vries genomen in het café van Nol Verhoeven in de Julianastraat. Het betrof personeel en aanhang. (Foto Gust de Vries, no. 1455).

Boven v.l.n.r. Sjef Smetsers - Frans Baars - Jonneke Verhoeven-Moonen - Jeanne Verhoeven - Piet van Hees.

Onder v.l.n.r. Riet Wijten - Tonnie Verhoeven - Corrie van lersel (Hilvarenbeek) - Jan Spaninks.